Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Alessi broodrooster kopen? Dit zijn de beste Alessi broodroosters van 2023!

Alessi broodrooster

Ben je op zoek naar een Alessi broodrooster? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Alessi broodroosters van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Alessi broodrooster die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Alessi broodrooster van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Alessi broodroosters van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Alessi broodrooster te pakken!

Alessi - Michele De Lucchi - Plissé Broodrooster - Zwart, Alessi

84,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Alessi Plissé broodrooster is gemaakt van zwart kunststof en de binnenzijde is gemaakt van roestvrij staal. De broodrooster is 34 cm lang, 18,5 cm breed en 25 cm hoog en heeft een vermogen van 850 Watt. De Plissé broodrooster is ontworpen door Michele de Lucchi. Gebruik voor het roosteren van...

Alessi Broodrooster Plissé - 6 standen - wit - Michele de Lucchi - MDL08 W, Alessi

95,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Alessi Broodrooster Plissé WitDeze Alessi Broodrooster is ontworpen door designer Michele De Lucchi en is onderdeel van zijn Plissé collectie. Zijn ontwerp is gebaseerd op de geplooide jurk uit de Franse Haute Couture mode. De structuur met plooien veranderen het apparaat in een driedimensionale...

Alessi Broodrooster Plissé - 6 standen - rood - Michele de Lucchi - MDL08 R, Alessi

80,25
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Alessi Broodrooster Plissé Rood De Alessi Broodrooster Plissé is ontworpen door designer Michele De Lucchi. Zijn ontwerp is gebaseerd op de geplooide jurk uit de Franse Haute Couture mode. De structuur met plooien veranderen het apparaat in een driedimensionale vorm. Door het fascinerende ontwerp...

Alessi Broodrooster Plissé - 6 standen - grijs - Michele de Lucchi - MDL08 G, Alessi

95,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Alessi Broodrooster Plissé GrijsDeze broodrooster in onderdeel van de Alessi Plissé collectie en is ontworpen door designer Michele De Lucchi. Zijn ontwerp is gebaseerd op de geplooide jurk uit de Franse Haute Couture mode. De structuur met plooien veranderen het apparaat in een driedimensionale...


Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €88,50.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €88,50 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Alessi Broodrooster Plissé - 6 standen - rood - Michele de Lucchi - MDL08 R de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is NAN sterren.

De met de beste reviews is de Alessi - Michele De Lucchi - Plissé Broodrooster - Zwart. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Alessi - Michele De Lucchi - Plissé Broodrooster - Zwart. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer BROODROOSTER gerelateerde koopgidsen

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!