BandEet, muziek en eten komen samen

Wat een goeie combi hebben de dames Tefke van Dijk en Nienke van Hunen gevonden. Muziek en eten en eten en muziek. Perfect duo. Het één vult het ander aan. Eten is leuker met goeie muziek erbij en muziek is beter met lekker eten erbij.

Dit boek, bandeet, gaat over bands en wat hun favoriete eten is.

Een zeer origineel en mooi vormgegeven boek met prachtige foto’s van de geïnterviewde bands en lekkere, vaak simpele, gerechten. Nienke is podiumkok en kookt voor bands en artiesten als die op tournee zijn. Voor bands en artiesten die optreden bij bekende poppodia zoals Doornroosje.  Nienke maakt geen fastfood en in dit boek BandEet gaat het dan ook over echt eten zoals runderstoofpot met bockbier of Ethiopische wraps. Gerechten die jij en ik ook kunnen maken. Tefke, die journalist is voor onder andere de Volkskrant, heeft tientallen bands geïnterviewd wat eten voor hen betekent. Hoe belangrijk eten voor ze is en wat het met ze doet als ze een goede maaltijd voor het optreden krijgen. Ze heeft bandleden gevraagd naar hun eetgewoonte en favoriete gerecht.

Dit boek bandeet  is een kookboek zoals ik het nog niet kende. Hier gaat het niet over hoe mooi staat een gerecht op de foto of hoe mooi en kleurig staan de bands op de gevoelige plaat. Nee dit prachtige boek is Puur. Acts als Agnes Obel, MOSS, Eefje de Visser, Spinvis, New Cool Collective en Ben Howard praten over muziek, touren en eten.
34 Interviews die de bands en artiesten laten zien zoals ze zijn namelijk Puur. De gerechten zijn smakelijk, goed zelf te maken en vooral lekker.

Een aanrader voor de liefhebber van goed eten en goede muziek.

En wij mogen een exemplaar van dit bijzondere boek verloten! Stuur je antwoord op onderstaande vraag in en deel dit artikel onder je vrienden zodat ook zij kans maken om dit mooie boek te winnen! Je kunt je antwoord insturen tot en met 20 december. Daarna zullen wij de winnaar bekendmaken.

Prijsvraag Win nu het boek BandEet!

Je kunt geen antwoord meer insturen. De prijsvraag is gewonnen door Ellen Webbink! Van harte gefeliciteerd.

Hoe hebben de auteurs Tefke van Dijk en Nienke van Hunen elkaar leren kennen?

 

 

Dit vind je vast ook leuk

Geen reacties mogelijk