Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

BK braadpan 26 cm

Ben je op zoek naar een BK braadpan 26 cm? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste BK braadpannen 26 cm van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een BK braadpan 26 cm die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste BK braadpan 26 cm van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste BK braadpannen 26 cm van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede BK braadpan 26 cm te pakken!

BK Bourgogne grillpan 26x26 cm - rood - gietijzer - inductie - PFAS-vrij, BK

★★★★★
67,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Korte omschrijving BK Bourgogne Grillpan

  • Geschikt voor alle warmtebronnen

Uitgebreide omschrijving

Sinds 1851 maakt BK pannen met een slim design en is BK voorloper op het gebied van onder andere gietijzeren pannen. In de...

BK Magma braadpan 5.2L 26cm, BK

Bekijken
bol.com

Omschrijving

Korte omschrijving BK Magma braadpan 5.2L 26cm

  • Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie & oven
  • Gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser
  • Snelle en gelijkmatige opwarming over hele pan
  • Gemaakt van plaatstaal
  • ...

BK Indigo Braadpan - Ø 26 cm/5,2 l - Zwart - Inductie, BK

67,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De BK Indigo Braadpan - 26 cm/5,2 l - Zwart is niet alleen oersterk , maar ook verrassend licht en enorm veelzijdig . Een culinair icoon ontworpen om generaties lang mee te gaan. Met zijn ruime keuze aan levendige kleuren is de Indigo dé blikvanger van elk...

BK Indigo Braadpan - Ø 26 cm/5,2 l - Blauw - Inductie, BK

59,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De BK Indigo Braadpan - 26 cm/5,2 l - Blauw is niet alleen oersterk , maar ook verrassend licht en enorm veelzijdig . Een culinair icoon ontworpen om generaties lang mee te gaan. Met zijn ruime keuze aan levendige kleuren is de Indigo dé blikvanger van elk...

BK Indigo Braadpan - Ø 26 cm/5,2 l - Crème - Inductie, BK

Bekijken
bol.com

Omschrijving

De BK Indigo Braadpan - 26 cm/5,2 l - Creme is niet alleen oersterk , maar ook verrassend licht en enorm veelzijdig . Een culinair icoon ontworpen om generaties lang mee te gaan. Met zijn ruime keuze aan levendige kleuren is de Indigo dé blikvanger van elk...

BK Bourgogne Braadpan - 26 cm - Chili Red, BK

98,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De BK Bourgogne Braadpan - 26 cm - Chili Red is een gietijzeren pan voor de echte Bourgondiër. Van stoofpotten tot aan delicate gerechten, met deze karakteristieke en ambachtelijke braadpan kan het. Niet alleen prachtig op het fornuis en op tafel, maar ook nog eens geschikt voor alle...

Wat kost een BK braadpan 26 cm gemiddeld?

Wil je een BK braadpan 26 cm kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een BK braadpan 26 cm. De gemiddelde aankoopprijs van een BK braadpan 26 cm is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €48,50.

Wat is een goede goedkope BK braadpan 26 cm?

Nu je de gemiddelde prijs van een BK braadpan 26 cm weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een BK braadpan 26 cm gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €48,50 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte BK braadpannen 26 cm op Bol.com. Zo vinden we in de BK Indigo Braadpan - Ø 26 cm/5,2 l - Crème - Inductie de goedkoopste beste verkochte BK braadpan 26 cm.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte BK braadpannen 26 cm op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 BK braadpannen 26 cm is 5 sterren.

De BK braadpan 26 cm met de beste reviews is de BK Magma braadpan 5.2L 26cm. Bij de aanschaf van deze BK braadpan 26 cm ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de BK Magma braadpan 5.2L 26cm. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!