Gewoon een heerlijk broodje om te maken, je kan het zoals ik gedaan heb op een lekkere donker bruine boterham maken maar op elk broodje zal dit lekker smaken.
Maak eerst de basilicumdressing.
Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
Snijd de gerookte kipfilet in dunne plakjes.
Was evt de rucola als deze nog niet gewassen is.
Rooster de pijnboompitjes door een koekenpan op het vuur te zetten, een paar druppels olie in de pan te doen en dan de pijnboompitjes. Blijven roeren tot de pijnboompitjes mooi rondom bruin zijn.
Als alles klaar staat kun je het broodje maken. Leg de rucola op het broodje of de boterham, beleg met de dunne plakjes gerookte kipfilet.
Verdeel de reepjes zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes erover.
Druppel wat basilicumdressing naar smaak over de kipfilet en bestrooi met de tuinkers.
Rasp nu naar smaak nog wat grano pardano over je broodje. Eet smakelijk!
In deze koopgids
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maak eerst de basilicumdressing.
Snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
Snijd de gerookte kipfilet in dunne plakjes.
Was evt de rucola als deze nog niet gewassen is.
Rooster de pijnboompitjes door een koekenpan op het vuur te zetten, een paar druppels olie in de pan te doen en dan de pijnboompitjes. Blijven roeren tot de pijnboompitjes mooi rondom bruin zijn.
Als alles klaar staat kun je het broodje maken. Leg de rucola op het broodje of de boterham, beleg met de dunne plakjes gerookte kipfilet.
Verdeel de reepjes zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes erover.
Druppel wat basilicumdressing naar smaak over de kipfilet en bestrooi met de tuinkers.
Rasp nu naar smaak nog wat grano pardano over je broodje. Eet smakelijk!
Geef een reactie