Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Cloer wafelijzer kopen? Dit zijn de beste Cloer wafelijzers van 2023!

Cloer wafelijzer

Ben je op zoek naar een Cloer wafelijzer? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Cloer wafelijzers van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Cloer wafelijzer die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Cloer wafelijzer van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Cloer wafelijzers van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Cloer wafelijzer te pakken!

Cloer oublie-/kniepertjes ijzer 261, Cloer

★★★★★
49,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met de Cloer 261 wafelijzer maak je oublie wafels of kniepertjes gewoon thuis.

Het Cloer wafelijzer voor oubliewafels of kniepertjes heeft een diameter van 15 cm en is voorzien van een regelbare thermostaat met 5 standen. Gebruik het wafelijzer voor het bakken van kniepertjes, dunne...

Cloer Hart 1621 - Wafelijzer-Hartenwafels, Cloer

★★★★★
39,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit Cloer Wafelijzer 1621 bevat een anti-aanbaklaag waardoor je je gerechten met weinig vet kunt bakken. Bovendien is dit wafelijzer gemakkelijk te reinigen. Dit wafelijzer is niet voor kniepertjes.

Kenmerken Cloer Wafelijzer 1621:


 • Low-fat bakken met...

Cloer Brussels wafelijzer 1445, Cloer

★★★★★
69,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met deze Cloer Wafelmaker 1445 maak je echte traditionele Belgische wafels. Doordat er bij deze wafelmaker met weinig vet gebakken wordt, zijn de wafels ook nog gezond. De bruiningsgraag van de wafels kun je traploos instellen.

Kenmerken Cloer Wafelmaker 1445:

 • Geborsteld...

Cloer oublie-/kniepertjes ijzer 285, Cloer

★★★★★
81,18
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met deze Cloer 285 maak je vanaf nu zelf je eigen kniepertjes of oubliehoorns. Lekker eenvoudig en iedereen zult versteld staan. Het ijzer is eenvoudig te reinigen. Je krijgt een automatische melding als je kniepertjes zijn gebakken.

Kenmerken van de Cloer Oublie- of Kniepertjesijzer...

Cloer dubbel wafelijzer 1329, Cloer

★★★★★
78,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Cloer Waffle maker 1329 for two crispy waffles in no time! Features: * Baking surface: 2x 165 cm * Easy to clean * Non-stick coating * Optical ready signal * Spacesaving storage * Automatic cable rewind * Stainless steal housing * Measures (WxHxL): 245 x 8 x 34 cm * Power: 1200 W * Operating...

Cloer Stroopwafelijzer 1641S- voor stroopwafels, Cloer

69,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

 • Voor Hollandse Stroopwafels
 • Vetarm bakken dankzij antiaanbaklaag
 • Eenvoudig schoon te maken dankzij het interne scharnier en de vetopvanggroef
 • Optisch voltooiingsbericht door controlelampje
 • Traploos instelbare bruiningsgraad met draaiknop
 • ...

Cloer wafelijzer hart, Cloer

★★★★★
79,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Made with Heart

Verwen je geliefde(n) niet alleen met Valentijn met zo'n heerlijk hart, de hartewafels uit de Cloer Wafelijzers smaken elke dag!

 • Wit gelakt metaal
 • Wafelkaliber (Ø x dikte): 20,5 x 1,35cm (XXL)
 • Vetarm door antikleeflaag
 • ...

Cloer oublie-/kniepertjes ijzer 271, Cloer

★★★★★
80,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Maak de lekkerste wafels of andere lekkernijen met de Cloer 271 Wafelijzer. Deze compacte wafelijzer beschikt over 800 Watt vermogen, regelbare thermostaat en heeft door zijn metalen behuizing een professionele uitstraling.
Overige kenmerken van de Cloer 271 wafelijzer:
...

Wafelijzer Chrome met signaal, Cloer

★★★★★
83,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Made with Heart

Verwen je geliefde(n) niet alleen met Valentijn met zo'n heerlijk hart, de hartewafels uit de Cloer Wafelijzers smaken elke dag!

 • Glanzend RVS
 • Wafelkaliber(Ø x dikte) 17 x 1,4cm
 • Vetarm door antikleef laag
 • Eenvoudig te...

Cloer 171 - Wafelijzer-Hartenwafels, Cloer

★★★★★
73,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving


Maak de overheerlijkste wafels met dit Cloer Wafelijzer 171. Het apparaat is voorzien van een traploze browning met dimmer. Na gebruik kun je het wafelijzer heel eenvoudig reinigen.

Kenmerken Cloer Wafelijzer 171:

 • Anti-aanbaklaag
 • Traploze browning...


Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €70,00.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €70,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Cloer Hart 1621 - Wafelijzer-Hartenwafels de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 5 sterren.

De met de beste reviews is de Cloer Stroopwafelijzer 1641S- voor stroopwafels. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Cloer Stroopwafelijzer 1641S- voor stroopwafels. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer WAFELIJZER gerelateerde koopgidsen

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!