Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je gewoon zomaar iets zeggen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We vinden het super leuk om wat van je te horen!

Ben je zelf werkzaam binnen de kook of soortgelijke branche en zou je een bijdrage willen leveren op Kooktijdschrift.nl? Stuur ons dan gerust een mailtje en we kijken in overleg of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je een foodie en net zo gek op alles wat met eten en koken te maken heeft als ons? Dan zijn we op zoek naar jou! We voegen je graag toe aan ons culinaire team om zo nog meer overheerlijke recepten te publiceren op Kooktijdschrift.nl. Met ruim 20.000 bezoekers per maand is Kooktijdschrift.nl één van de snelst groeiende kook- en receptenblogs van Nederland.

Ben je onderdeel van een commerciële organisatie die actief is binnen een relevante branche? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor een samenwerking. Voor een eerste inzicht in de mogelijkheden kun je hier een kijkje nemen, zodat je alvast weet wat je ongeveer kunt verwachten.

Je kunt contact opnemen via het contactformulier onderaan de pagina.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw email (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht