Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

De schatkist van de groothandel

De schatkist van de groothandel

Voor elke speciaalzaak of andere food winkels zijn ingrediënten van hoge kwaliteit van cruciaal belang. Al dat lekkers in jouw winkel moet wel aan jouw eisen voldoen, en jouw klanten verleiden tot een aankoop. Waar haal je de beste koekjes, snoep of chocolade vandaan? Bij Van Dijk Groothandel in Kampen werken ze met diverse A-producten en bieden ze een veelzijdig aanbod aan.

Chocolade paradijs

Van Dijk Groothandel is een veelzijdige food groothandel voor iedereen die werkt met eten. Heb jij fantastische chocolade nodig voor jouw delicatessenzaak? Het chocolade assortiment van de groothandel bevat heerlijke bonbons, chocoladerepen of andere soorten chocolade. Serveer je graag een koekje bij de thee in je restaurant? Ook dat is mogelijk. Het voordeel van groothandels is dat er altijd voldoende voorraad is door hun grote assortiment. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van de beste producten, elke dag opnieuw. De groothandel voorziet jou van de beste producten, jij voorziet zoetekauwen in hun behoeften.

Groot assortiment

Voor (sport)kantines, maar ook bedrijven zijn de koeken, frisdranken, koffie en thee van groothandels de moeite waard. Voor elke situatie is er wel iets uit het grote assortiment te vinden. Voor de kleine kantine, of juist voor de grote restaurants. Want iedereen wil toch een heerlijk koekje bij de koffie? Ook al dat verleidelijk lekkere snoepgoed is te koop bij de groothandel voor jouw delicatessenzaak of de bedrijfskantine. Zo zijn er spekjes, noga of lollies te koop. Zo kunnen kinderen genieten van heerlijk snoepgoed, rechtstreeks vanuit de groothandel in jouw winkel.

Keurmerk

De meeste chocolade bij de groothandel draagt het keurmerk Rainforest Alliance Keurmerk. Dit keurmerk staat voor een betere toekomst voor mens en dier in Azië en Amerika. Met dit keurmerk kan je gerust jouw chocolade verkopen aan je klanten. Van Dijk Groothandel wil graag zijn steentje bijdragen en levert daarom chocolade met dit keurmerk. Zo vul jij jouw schappen met (h)eerlijke chocolade.

Kerstpakketten samen stellen

Natuurlijk kan je het hele jaar door terecht bij de groothandel voor de lekkerste en smakelijkste chocolade, maar voor de kerstdagen barst de groothandel uit zijn voegen van de beste chocolade. Maar er is meer dan alleen chocolade; bij de groothandel kan je ook terecht voor het zelf samenstellen van kerstpakketten. Van de lekkerste stroopwafels tot de beste gebrouwen biertjes, je kan het allemaal zelf uit kiezen. Zo verras jij je medewerkers met een speciaal kerstpakket! Lees hier meer over deze kerstpakketten groothandel.

Wil jij nu ook de lekkerste chocolade, frisdrank of kerstpakketten inslaan voor je restaurant/delicatessenzaak/kantine? Neem dan gauw contact op met Van Dijk Groothandel in Kampen. We helpen je graag als je vragen hebt. 

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!