Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

ETNA afzuigkap kopen? Dit zijn de beste ETNA afzuigkappen van 2024!

ETNA afzuigkap

Ben je op zoek naar een ETNA afzuigkap? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste ETNA afzuigkappen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een ETNA afzuigkap die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste ETNA afzuigkap van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste ETNA afzuigkappen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede ETNA afzuigkap te pakken!

ETNA AO460ZT - Onderbouw Afzuigkap - ZWART, ETNA

★★★★★
89,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

ONDERBOUW AFZUIGKAP (60 CM)

ETNA AO460RVS - Onderbouw Afzuigkap - RVS, ETNA

★★★★★
97,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

ONDERBOUW AFZUIGKAP (60 CM)

ETNA AP260RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 60 cm, ETNA

★★★★★
129,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze 60 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden...

ETNA AO460WIT - Onderbouw Afzuigkap - Wit, ETNA

★★★★★
81,60
Bekijken
bol.com

Omschrijving

ONDERBOUW AFZUIGKAP (60 CM)

AV361RVS VLAKSCHERM AFZUIGKAP (60 CM), ETNA

★★★★★
139,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vlakschermkap

ETNA AB190RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 90 cm, ETNA

★★★★★
269,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een blokmodel afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De 90 cm brede schouwkap is voorzien van twee LED-lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en vervolgens wordt de schone lucht weer...

ETNA AV560RVS - Vlakscherm afzuigkap - 60 cm, ETNA

★★★★★
161,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vlakschermkap

ETNA AO160RVS - Afzuigkap - Onderbouw - RVS, ETNA

★★★★★
109,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Motorloze onderbouw afzuigkap (60 cm), kleur RVS, geschikt voor centraal afzuigsysteem, afvoer aan bovenzijde, 2 aluminium cassettefilters, elktr. bedienbare klep voor open/dicht, inklapbaar glazen dampscherm, LED verlichting

ETNA AP290RVS - Wandschouw afzuigkap - Gemotoriseerd - RVS - 90 cm, ETNA

★★★★★
169,00
132,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze 90 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden...

ETNA AO660RVS - Onderbouw Afzuigkap - RVS, ETNA

★★★★★
119,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

ONDERBOUW AFZUIGKAP (60 CM)


Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €132,50.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €132,50 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de ETNA AO160RVS - Afzuigkap - Onderbouw - RVS de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 4.1 sterren.

De met de beste reviews is de ETNA AO660RVS - Onderbouw Afzuigkap - RVS. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de ETNA AP260RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 60 cm. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer AFZUIGKAP gerelateerde koopgidsen

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!