Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Gourmetten voor twee: romantische recepten en een romantische sfeer

Gourmetten voor twee romantische recepten en een romantische sfeer

Organiseer je binnenkort graag een creatieve en originele date night voor je partner? Maar wil je liever geen fortuin uitgeven aan de avond? Een geslaagde en romantische avond kun je in dat geval gewoon lekker thuis organiseren. Denk daarbij aan Gourmetten / gourmet. Hierdoor ben je meteen erg flexibel als het gaat om de datum. En samen gourmetten is natuurlijk ook nog eens reuze gezellig. Met een paar kleine investeringen kun je een keer goed uitpakken en verras je je partner op een leuke en originele manier. Waar je dan zoal rekening mee moet houden tijdens het regelen ervan, lees je in dit artikel.

Decoreer de tafel met het mooiste servies en gezellige kaarsen 

Je weet het misschien maar al te goed. Een goede aankleding van de tafel draagt voor een erg groot deel bij aan een gezellige en romantische sfeer tijdens de date night. Hoe je dat het beste aan kunt pakken? Zoek het mooiste servies uit je eigen collectie uit en shop wat sfeervolle woonaccessoires. Denk daarbij aan kaarsen, een tafelloper en fijne kussens waar je heerlijk in neer kunt ploffen. Je hebt dus helemaal niet veel nodig om een mooie sfeer neer te zetten.

Investeer in het beste van het beste als het op het eten aankomt

Verras je jouw geliefde maar al te graag met de mooiste culinaire creaties? Een luxe Gourmetschotel bestellen is dan zeker geen verkeerd idee. Er zijn tal van schotels waar je uit kunt kiezen, onder andere met vlees en vis. En ga je toch liever voor vega? Pak dan zeker een keer uit met verschillende lekkere groente hapjes. De opties om uit te kiezen lijken dus haast eindeloos te zijn. Weet je op dit moment al goed wat voor soort gerechten je het liefste op tafel zet?

Zoek een mooie fles wijn uit die je bij het eten kunt serveren 

En de kers op de taart? Dat is toch wel de drank die je bij het gourmetten gaat serveren. Laat je in een slijterij bijvoorbeeld een keer goed adviseren over een goede fles wijn, zodat je zeker weet dat je de plank niet zo snel mis gaat slaan. Ga je binnenkort al een keer aan de slag met het samenstellen van het romantische diner? Met het treffen van de juiste voorbereiding weet je zeker dat het een groot succes gaat zijn.

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!