Groenten omelet met broccoli
Een omelet is makkelijk en snel te maken, is geschikt voor zowel ontbijt als lunch of zelf als diner al dan niet met een salade erbij. Je kunt in deze groenten omelet restjes groenten gebruiken die je nog over hebt, denk aan champignons, paprika, courgette, aubergine, tomaat of zoals in deze omelet broccoli. Ook lekker is nog wat kaas eroverheen te laten smelten.
Breek de eieren in een bakje en meng hier de room of melk doorheen en klop los.
Voeg de gedroogde Italiaanse kruiden toe en wat zout en peper naar smaak en roer erdoor.
Zet een koekenpan op het vuur die niet aanbakt en voeg een klein klontje boter toe.
Bak hierin de paprika, aubergine en courgette tot deze beetgaar zijn, dit is afhankelijk van de grootte van de blokjes/reepjes.
Voeg dan de broccoli toe en roerbak kort mee tot de broccoli warm is.
Giet nu het eimengsel erop en bak de omelet op niet te hoog vuur gaar (leg eventueel kort een deksel op de pan).
In deze koopgids
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breek de eieren in een bakje en meng hier de room of melk doorheen en klop los.
Voeg de gedroogde Italiaanse kruiden toe en wat zout en peper naar smaak en roer erdoor.
Zet een koekenpan op het vuur die niet aanbakt en voeg een klein klontje boter toe.
Bak hierin de paprika, aubergine en courgette tot deze beetgaar zijn, dit is afhankelijk van de grootte van de blokjes/reepjes.
Voeg dan de broccoli toe en roerbak kort mee tot de broccoli warm is.
Giet nu het eimengsel erop en bak de omelet op niet te hoog vuur gaar (leg eventueel kort een deksel op de pan).
Geef een reactie