Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Guerrilla Food

guerrilla food

Wildplukken. Ik had er al wel eens van gehoord maar wat ik me er precies bij voor moest stellen wist ik niet, tot ik het boekje Guerrilla food onder ogen kreeg. Guerrilla food is een boek voor wildplukkers. Mensen die graag eten uit de natuur. De natuur heeft heel veel te bieden en vaak zien we het niet of willen we het misschien niet zien?

In dit zoek en kookboek van Remco van der Leij staan 20 planten en dieren welke je in de natuur kunt vinden en bij ieder product een toepassing of recept. Het is een duidelijk boekje en alles is overzichtelijk aangegeven.

Per product vind je waarom je het zou moeten eten en/of plukken, wanneer het te vinden is, waar je het kunt vinden en of je het kunt bewaren.

Pak de seizoenskalender erbij en ga met dit boekje op pad, ga terug naar de basis, eten uit de natuur. Wat dacht je van geluksthee, grasbermburger of gegratineerde oester.   Ik word er in ieder geval erg nieuwsgierig van. Dat word binnenkort op pad, het bos in of weiland en op zoek naar iets lekkers om te eten.

Vraag jij jezelf ook wel eens af of iets eetbaar is of niet of wat je er mee zou kunnen doen? Ik in ieder geval wel. Dit boekje gaat ons hier zeker bij helpen en is een aanrader om mee te nemen op wandelingen in de natuur. Ik ben in ieder geval al enthousiast geworden om op pad te gaan.

[bol_product_links block_id=”bol_55c0d01611e30_selected-products” products=”9200000040653611″ name=”guerrilla food” sub_id=”” link_color=”EF7F2C” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”EF7F2C” deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!