Stuur jouw unieke recept in en maak iedere maand kans op een GRATIS KOOKBOEK t.w.v. 50 euro

Havermout met vlierbloesem en fruit

Havermout met vlierbloesem

Havermout is momenteel denk ik 1 van de meest gegeten ontbijtjes en natuurlijk ook nog een ontzettend gezond. Deze variant op de havermout is erg lekker en nu de vlierbloesems weer in volle bloei staan zeker een aanrader om toch minstens 1x te maken. Qua fruit kun je natuurlijk eindeloos variëren, maar aardbei, framboos en bosbes smaakt gewoon heel erg goed bij vlierbloesem.

SchrijverKooktijdschriftMoeilijkheidMakkelijk

Hoeveelheid1 Portie
Voorbereidingstijd5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min

Ingrediënten
 250 ml melk
 40 g havermout
 3 el vlierbloesem siroop
 1 el verse vlierbloesems
 vers fruit naar smaak zoals aardbeien, frambozen en bosbessen

Havermout met vlierbloesem en fruit maken
1

Breng de melk samen met de havermout aan de kook, voeg dan de vlierbloesemsiroop toe en laat nog even kort pruttelen tot de havermout goed is.

2

Schenk in een kom en voeg het verse fruit toe. Bestrooi nu met de verse vlierbloesems.

Ingrediënten

Ingrediënten
 250 ml melk
 40 g havermout
 3 el vlierbloesem siroop
 1 el verse vlierbloesems
 vers fruit naar smaak zoals aardbeien, frambozen en bosbessen

Instructies

Havermout met vlierbloesem en fruit maken
1

Breng de melk samen met de havermout aan de kook, voeg dan de vlierbloesemsiroop toe en laat nog even kort pruttelen tot de havermout goed is.

2

Schenk in een kom en voeg het verse fruit toe. Bestrooi nu met de verse vlierbloesems.

Havermout met vlierbloesem en fruit

Andere lekkere recepten met vlierbloesem zijn:

Vlierbloesem siroop

Vlierbloesem pannenkoekjes

Vlierbloesem koekjes

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!