Havermout is momenteel denk ik 1 van de meest gegeten ontbijtjes en natuurlijk ook nog een ontzettend gezond. Deze variant op de havermout is erg lekker en nu de vlierbloesems weer in volle bloei staan zeker een aanrader om toch minstens 1x te maken. Qua fruit kun je natuurlijk eindeloos variëren, maar aardbei, framboos en bosbes smaakt gewoon heel erg goed bij vlierbloesem.
Breng de melk samen met de havermout aan de kook, voeg dan de vlierbloesemsiroop toe en laat nog even kort pruttelen tot de havermout goed is.
Schenk in een kom en voeg het verse fruit toe. Bestrooi nu met de verse vlierbloesems.
In deze koopgids
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng de melk samen met de havermout aan de kook, voeg dan de vlierbloesemsiroop toe en laat nog even kort pruttelen tot de havermout goed is.
Schenk in een kom en voeg het verse fruit toe. Bestrooi nu met de verse vlierbloesems.
Notes
Andere lekkere recepten met vlierbloesem zijn:
Geef een reactie