Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Impress your Friends – Angelique Schmeinck

Impress your Friends – Angelique Schmeinck

Wil jij je familie of vrienden eens echt imponeren met een heerlijk 3-gangen-menu? Een menu dat neigt naar het niveau van een sterrenrestaurant? Dat kan! Je hoeft er geen intensieve kookcursus voor te volgen of hulp in te schakelen van anderen. Het enige dat je nodig hebt is het kookboek ‘Impress your Friends’ van Angelique Schmeinck. Meesterkok Schmeinck heeft de meest fantastische gerechten samengesteld die garant staan voor een imponerend en zeer smaakvol menu. Uw visite zal zich in een chique restaurant wanen, wanneer u de culinaire geheimen van Angelique Schmeinck in de praktijk brengt. ‘Impress your Friends’ is een kwalitatief hoogwaardig kookboek, waarin fantastische gerechten en een heldere uitleg hand in hand gaan.

Angelique Schmeinck

Angelique Schmeinck is een van de twee vrouwelijke meesterkoks die Nederland rijk is. Ze wist 12 jaar lang de Michelinster van restaurant De Kromme Dissel in Heelsum in ere te houden. Maar dat is lang niet het enige waarmee ze zich tot op heden heeft beziggehouden. ‘Impress your Friends’ is inmiddels alweer het zevende kookboek van haar hand. Daarnaast is ze een graag geziene spreker bij culinaire evenementen en is haar bedrijf ‘Taste to Taste’ een inspiratiebron voor de hele foodbranche. Angelique Schmeinck wordt alom geroemd om haar innovatieve kijk op voedselbereiding.

Impress your Friends, hét kookboek van 2014!

Gelijk aan het tv-programma ‘Impress your Friends’ vergezelt Angelique je stap voor stap tijdens het bereiden van heerlijke alsook gezonde maaltijden van hoog culinair niveau. Ieder gerecht gaat gepaard met een passend wijnadvies gegeven door wijnexpert Corria Houthuizen. Het receptenboek bevat 27 gevarieerde 3-gangen-menu’s afkomstig van het uiterst populaire programma ‘Impress your Friends’ van 24Kitchen. Alle recepten blinken uit in originaliteit, smaak en vergen tegelijkertijd geen buitengewone inspanningen. Een zeer hoogwaardig kookboek waarmee u vriend en vijand zult verrassen, gelardeerd met mooie foto’s en handige tips en tricks.

 

[bol_product_links block_id=”bol_5462009f1bdbd_selected-products” products=”9200000022092068″ name=”impress your friends” sub_id=”” link_color=”664F38″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”99CB25″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!