Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Jamie Oliver 5 ingrediënten

jamie oliver 5 ingredienten

Jamie OLiver 5 Ingrediënten. Het nieuwe kookboek van Jamie Oliver ligt in de winkel. Een prachtig boek met recepten die bestaan uit maar 5 ingrediënten. Het ideale kookboek voor mensen met maar weinig tijd. Alles gerechten kunnen binnen 30 minuten gemaakt worden of als het een ovengerecht is kost het je maar 10 minuten voorbereidingstijd en daarna hup de oven in.

Maximale smaak met minimaal gedoe. Een kookboek die je echt gebruikt voor je dagelijkse maaltijden. Je hebt er maar weinig voor nodig en ook na een dag werken zet je deze gerechten zo op tafel. Geen ellenlange boodschappenbriefjes meer maar duidelijk en overzichtelijke recepten. Net als het boek zelf.Bij elke recept staan de ingrediënten met duidelijke plaatjes, super makkelijk en je hebt direct overzicht van wat je nodig hebt.

Het boek bevat 130 recepten met de meest uiteenlopende gerechten, van rijstgerechten tot salades en pasta’s, met kip, rund of lam het staat er allemaal in. Snel & Simpel koken maar zeker niet minder lekker.

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!