Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Jamie’s comfort food

Vanaf 14 oktober ligt de Nederlandse editie van Jamie’s comfort food in de winkel. Jamie’s comfort food is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver! Het boek bevat 100 recepten van gerechten uit de hele wereld. Oliver spreekt over ‘comfort food’, omdat de recepten staan voor genieten met hart en ziel. De gerechten geven je een goed gevoel, brengen herinneringen boven en maken je vrolijk. Daarnaast is het boek geïnspireerd door de vier seizoenen, en biedt het vele gezonde recepten alsook ruimte voor zoete lekkernijen.

‘Het boek is een traktatie, zowel de gerechten als het boek zelf’, aldus Jamie Olivier.

Jamie Oliver

Jamie Olivier (1975) is een van de bekendste chef-koks ter wereld. Oliver schreef inmiddels een groot aantal kookboeken welke stuk voor stuk een succesnummer bleken te zijn. Na zijn 2 kookboeken genaamd ‘Jamie in 15 minuten’ en ‘Jamie in 30 minuten’ komt Oliver nu met zijn kookboek  Jamie’s comfort food, dat gebaseerd is op recepten die je stemming positief beïnvloeden.

Jamie Olivier heeft naast zijn succesvolle kookboeken een aantal populaire kookprogramma’s op televisie gepresenteerd en is consultant chef bij Monte’s restaurant in Londen. Ook schrijft hij columns voor Saturday Times Magazine. Olivier is getrouwd en heeft 3 dochters en een zoon.

Bekijk ook: dit zijn de beste vegetarische kookboeken

Jamie’s comfort food 

Het kookboek Jamie’s comfort food bevat heerlijke gerechten uit vele landen, die vooral bedoeld zijn om te creëren bij leuke gelegenheden. Geen alledaagse recepten, maar fantastische maaltijden voor feestjes, feestdagen of andere aangelegenheden. Om er samen met vrienden of familie van te genieten…

Het kookboek is een ode aan de schoonheid van het eten en is gelardeerd met prachtige foto’s. Daarbij is het boek geschreven in de door Oliver kenmerkende toegankelijke stijl en voorzien van een schat aan tips en ideeën voor iedereen met interesse in koken. Verwen je dierbaren maar vooral ook jezelf, met deze culinaire topper!

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!