Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Ken jij de verrukkelijke drank chocoladeletters al?

De goedheiligman is al enkele weken weer in ons land. Het perfecte moment om de laatste cadeaus in huis te halen om jouw pakjesavond onvergetelijk te maken. Natuurlijk mag het traditionele snoepgoed hierbij niet ontbreken voor de kleintjes. Als echte zoetekauwen smullen zij als geen ander van de taaitaai poppen, kruidnoten en chocoladeletters. Maar wist je dat er sinds een paar jaren ook chocoladeletters voor volwassenen verkrijgbaar zijn? De Groningse ambachtswinkel Très Bien is het gelukt om diverse populaire alcoholsmaken te combineren met deze lekkernij.

Een zoet en roze spektakel

Ben jij een echte liefhebber van Boswandeling? Dan mogen de heerlijke Boswandeling chocoladeletters zeker weten niet ontbreken tijdens jouw pakjesavond. Deze chocoladeletter is verkrijgbaar in twee smaken, namelijk: roze en groen. De roze variant is gemaakt van Ruby chocolade en gevuld met het zoete Boswandeling pink. Hierdoor heeft deze lekkernij een onwijs zoete smaak. Ben je niet zo’n liefhebber van het machtige Ruby chocolade? Dan is de groene variant een betere keuze. Deze drank chocoladeletter is gemaakt van witte chocolade en gevuld met de originele Boswandeling drank. Dit zorgt ervoor dat de groene chocoladeletter subtieler is van smaak.

Winnaar maak de smaak actie 2021

Sinds de lancering zijn de drank chocoladeletters van Très Bien een daverend succes. Om ieder jaar toch met een vernieuwd assortiment aan chocoladeletters te komen, houdt het bedrijf ieder jaar een ‘maak de smaak’ actie. Hierbij kan iedereen zijn eigen unieke combinatie doorgeven. Uit alle inzendingen trekken de chocolatiers de combinatie met de meeste stemmen die uiteindelijk in het vaste chocoladeletter assortiment verschijnt. In 2020 won de Flügel chocoladeletter met ontzettend veel stemmen, waardoor deze inmiddels verkrijgbaar is. Hiermee heeft de Groningse ambachtswinkel wederom een primeur te pakken in Nederland!

Vele unieke smaken

Zijn deze smaken te zoet voor jou? Ook dan kun je bij deze meester chocolatiers terecht. Naast deze drie heerlijke zoete chocoladeletters hebben ze nog vele andere luxe chocoladeletters met likeursmaken. Gek op Baileys of Licor 43? Ook dan zal je gelukkig worden van de ambachtelijke chocoladeletters van deze speciaalzaak. Ook deze smaken vind je namelijk in het ruime assortiment. Wat je favoriete drankje ook is, Très Bien heeft voor ieder een heerlijke chocoladeletter.

Bestel snel jouw exemplaar voordat het te laat is

Inmiddels vliegen de drank chocoladeletters de deur uit. Om ook zo’n bijzonder exemplaar te bemachtigen, hoef je zeker weten niet af te reizen naar het hoge noorden. Alle chocoladeletters zijn namelijk gemakkelijk en snel online te bestellen. Ben je toevallig in Groningen? Dan is afhalen in de winkel uiteraard mogelijk.

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!