Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Le Creuset braadpan 30 cm

Ben je op zoek naar een Le Creuset braadpan 30 cm? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Le Creuset braadpannen 30 cm van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Le Creuset braadpan 30 cm die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Le Creuset braadpan 30 cm van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Le Creuset braadpannen 30 cm van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Le Creuset braadpan 30 cm te pakken!

Le Creuset Braadpan Campagnard - Ø30 CM - Gietijzer - Kersenrood, Le Creuset

★★★★★
228,02
Bekijken
bol.com

Omschrijving


Deze Le Creuset Braadpan Campagnard in het kersenrood heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen, stoofpotten te laten sudderen, te...

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Deep Teal - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

★★★★★
228,04
Bekijken
bol.com

Omschrijving


Deze Le Creuset Braadpan Campagnard in de kleur deep teal heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen, stoofpotten te laten sudderen, te...

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Meringue - ø 30 cm / 3.5 liter, Le Creuset

238,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze Le Creuset Braadpan Campagnard in de kleur meringue heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen, stoofpotten te laten sudderen, te...

Le Creuset Braadpan Campagnard - Ø30 CM - Gietijzer - Nectar, Le Creuset

224,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een alleskunner! Deze pan van Le Creuset is naast braadpan te gebruiken als hapjespan of ovenschaal. Dit gaat niet ten koste van de smaak: door de emaillaag neemt het ijzer geen geur of smaak op en blijft iedere maaltijd de unieke smaak behouden

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Bamboo - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

238,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving


Deze Le Creuset Braadpan Campagnard in de kleur bamboo heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen, stoofpotten te laten sudderen, te...

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Azure - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

238,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze ondiepe braadpan 30cm is vervaardigd in de Franse gieterij van Le Creuset. De grote platte vorm en de lage randen maken hem perfect om vlees en groenten te bruinen, stoofpotten te laten sudderen, te roerbakken en te bakken. Karamelliseren krijgt een extra dimensie, waardoor elke hap naar...

Le Creuset Gietijzeren lage braadpan Kersenrood 30cm 6,2l, Le Creuset

355,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met deze klassieke pan heeft u alles in huis voor het bereiden van een heerlijke risotto, een verleidelijk pastagerecht of zelfs brood. De lage rand en de brede bodem maken roeren bijzonder eenvoudig. Het gietijzer zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de hele pan wordt verdeeld.

Le Creuset Gietijzeren lage braadpan Oranjerood 30cm 6,2l, Le Creuset

355,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met deze klassieke pan heeft u alles in huis voor het bereiden van een heerlijke risotto, een verleidelijk pastagerecht of zelfs brood. De lage rand en de brede bodem maken roeren bijzonder eenvoudig. Het gietijzer zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de hele pan wordt verdeeld.

Le Creuset Campagnard 3,5L - 30cm Caribbean Blue, Le Creuset

★★★★★
228,04
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een echte Le Creuset: een pan voor het leven! Deze braadpan campagnard gebruik je voor het bereiden van de heerlijkste stoofpotten en het perfect garen van vlees. Zelfs voor het bereiden van mosselen en brioche is de pan meer dan geschikt.
De braadpan campagnard is volledig vervaardigd uit...

Le Creuset Gietijzeren campagnard Kersenrood 30cm 3,5l, Le Creuset

315,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Onze gietijzeren producten zijn gemaakt in onze originele Franse gieterij en zijn een culinaire legende. Deze ondiepe stoofpan vormt daar geen uitzondering op. De grote platte vorm en de lage randen maken hem perfect om vlees en groenten te bruinen, stoofpotten te laten sudderen, te roerbakken en...

Wat kost een Le Creuset braadpan 30 cm gemiddeld?

Wil je een Le Creuset braadpan 30 cm kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Le Creuset braadpan 30 cm. De gemiddelde aankoopprijs van een Le Creuset braadpan 30 cm is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €264,70.

Wat is een goede goedkope Le Creuset braadpan 30 cm?

Nu je de gemiddelde prijs van een Le Creuset braadpan 30 cm weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Le Creuset braadpan 30 cm gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €264,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Le Creuset braadpannen 30 cm op Bol.com. Zo vinden we in de Le Creuset Braadpan Campagnard - Ø30 CM - Gietijzer - Nectar de goedkoopste beste verkochte Le Creuset braadpan 30 cm.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Le Creuset braadpannen 30 cm op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Le Creuset braadpannen 30 cm is 5 sterren.

De Le Creuset braadpan 30 cm met de beste reviews is de Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Meringue - ø 30 cm / 3.5 liter. Bij de aanschaf van deze Le Creuset braadpan 30 cm ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Meringue - ø 30 cm / 3.5 liter. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!