Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Le Creuset braadpan 30 cm

Ben je op zoek naar een Le Creuset braadpan 30 cm? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Le Creuset braadpannen 30 cm van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Le Creuset braadpan 30 cm die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Le Creuset braadpan 30 cm van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Le Creuset braadpannen 30 cm van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Le Creuset braadpan 30 cm te pakken!

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Deep Teal - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

★★★★★
219,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Campagnard Deep TealDeze Le Creuset Braadpan Campagnard in de kleur deep teal heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen,...

Le Creuset Faitout Braadpan - Ø 20 cm 1,30 l - Kersenrood, Le Creuset

★★★★★
129,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Je hoeft geen krachtpatser te zijn om met Le Creuset te koken. Zie hier Faitout, het lichtere broertje van de traditionele Le Creuset braadpan. Het deksel is gemaakt van plaatstaal, dat scheelt in gewicht! De ideale pan voor mosselen of paella.

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Meringue - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

219,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Campagnard Meringue Deze Le Creuset Braadpan Campagnard in de kleur meringue heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen,...

Le Creuset Braadpan Signature Mat Zwart - ø 30 cm / 8.1 Liter, Le Creuset

★★★★★
299,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Braadpan Signature Le Creuset 30 cm
Deze Signature braad-/stoofpan van Le Creuset is onmisbaar in iedere keuken. Met de gietijzeren pannen van Le Creuset haal je kwaliteit in huis. Het is de klassieker voor op je fornuis. De gietijzeren braad-/stoofpannen van Le Creuset zijn zeer vriendelijk...

Le Creuset Braadpan Campagnard - Ø30 CM - Gietijzer - Kersenrood, Le Creuset

★★★★★
225,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Fan van stoofvlees? Deze lage Le Creuset Signature braadpan is dankzij de lage wanden en het grote kookoppervlak perfect voor het stoven en roerbakken van vlees en groenten. Dien gerechten meteen op in de pan, daar is het elegante formaat ideaal voor!

Le Creuset Braadpan Signature Kersenrood - ø 30 cm / 8.1 Liter, Le Creuset

★★★★★
291,97
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze Klassieke braad-/stoofpan van Le Creuset is onmisbaar in iedere keuken. Met de gietijzeren pannen van Le Creuset haal je kwaliteit in huis. Le Creuset bestaat al sinds 1925, maar de pannen worden tot op de dag van vandaag op traditionele wijze vervaardigd.

De Le...

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Mat Zwart - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

★★★★★
219,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Campagnard Mat ZwartDeze Le Creuset Braadpan Campagnard in het mat zwart heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen,...

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Bamboo - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

225,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Campagnard BambooDeze Le Creuset Braadpan Campagnard in de kleur bamboo heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen,...

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Azure - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

229,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze ondiepe braadpan 30cm is vervaardigd in de Franse gieterij van Le Creuset. De grote platte vorm en de lage randen maken hem perfect om vlees en groenten te bruinen, stoofpotten te laten sudderen, te roerbakken en te bakken. Karamelliseren krijgt een extra dimensie, waardoor elke hap naar...

Le Creuset. Braadpan Campagnard Cobalt Ø 30 cm, Le Creuset

316,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Le Creuset Campagnard ronde Braadpan 30cm is zeer geschikt voor het maken van stoofpotten, roerbakgerechten en zelfs desserts. Dit komt door de lage wanden en het grote oppervlak. Met een inhoud van 3,5 liter en geschikt voor 4 personen maak je een gezond gerecht. De pan geleide warmte, want...

Wat kost een Le Creuset braadpan 30 cm gemiddeld?

Wil je een Le Creuset braadpan 30 cm kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Le Creuset braadpan 30 cm. De gemiddelde aankoopprijs van een Le Creuset braadpan 30 cm is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €237,10.

Wat is een goede goedkope Le Creuset braadpan 30 cm?

Nu je de gemiddelde prijs van een Le Creuset braadpan 30 cm weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Le Creuset braadpan 30 cm gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €237,10 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Le Creuset braadpannen 30 cm op Bol.com. Zo vinden we in de Le Creuset Faitout Braadpan - Ø 20 cm 1,30 l - Kersenrood de goedkoopste beste verkochte Le Creuset braadpan 30 cm.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Le Creuset braadpannen 30 cm op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Le Creuset braadpannen 30 cm is 5 sterren.

De Le Creuset braadpan 30 cm met de beste reviews is de Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Meringue - ø 30 cm / 3.5 Liter. Bij de aanschaf van deze Le Creuset braadpan 30 cm ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Meringue - ø 30 cm / 3.5 Liter. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!