Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Le Creuset braadpan van 28 cm

Le Creuset braadpan 28 cm

Ben je op zoek naar een Le Creuset braadpan 28 cm? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Le Creuset braadpannen 28 cm van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Le Creuset braadpan 28 cm die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Le Creuset braadpan 28 cm van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Le Creuset braadpannen 28 cm van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Le Creuset braadpan 28 cm te pakken!

BK Fortalit braadpan Ø 28 cm - blauw - emaille - inductie, BK

★★★★★
62,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De BK Fortalit Braadpan - 28 cm - Deep Blue is een echte klassieker op het gebied van bakken en braden die je van generatie op generatie door kunt geven. De pan is gemaakt van oersterk en slijtvast geëmailleerd staal. Hierdoor warmt de pan snel op, is deze gemakkelijk schoon...

BK Fortalit braadpan Ø 28 cm / 4L - emaille - inductie, BK

★★★★★
45,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De BK Fortalit Braadpan is een echte klassieker op het gebied van bakken en braden die je van generatie op generatie door kunt geven. De zwarte pan heeft een blauwe binnenzijde is gemaakt van oersterk en slijtvast geëmailleerd staal. Hierdoor warmt de pan snel op, is deze gemakkelijk schoon te...

Le Creuset Braadpan Signature Kersenrood - ø 28 cm / 6.7 Liter, Le Creuset

★★★★★
265,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving


Met deze Le Creuset Braadpan Signature in het kersenrood haal jij een echte eyecatcher in huis. De braadpan heeft een diameter van 28 centimeter en een inhoud van 6.7 liter, dit maakt hem geschikt voor 6 à 7 personen. De pan is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer wat de warmte...

Le Creuset Faitout Braadpan - 4,9 l - Ø 28 cm - Kersenrood, Le Creuset

★★★★★
175,00
168,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Authentieke pan met een diameter van 28 cm
Gemaakt van sterk geëmailleerd gietijzer en plaatstaal
Een inhoud van 4,9 liter (voor 6 tot 8 personen)
Geschikt voor alle warmtebronnen (incl. inductie en oven)
Lichtgewicht met een gadde bodem
De pan zelf is van gietijzer en...

Le Creuset Braadpan Signature Nectar - ø 28 cm / 6.7 Liter, Le Creuset

298,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met deze Le Creuset Braadpan haal jij een echte eyecatcher in huis. De braadpan heeft een diameter van 28 centimeter en een inhoud van 6.07 liter. De pan is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer wat de warmte vasthoudt, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Deze braadpan is...

Le Creuset Marmite Braad/Stoofpan 28cm Azure, Le Creuset

242,80
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De braad-/ stoofpan van Le Creuset is gewoon onmisbaar voor het bereiden van uw stoofschotels. Deze veelzijdige pan is uw culinaire partner voor elke dag.

Le Creuset Marmite Braad/Stoofpan 28cm Nectar, Le Creuset

219,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De braad-/ stoofpan van Le Creuset is gewoon onmisbaar voor het bereiden van uw stoofschotels. Deze veelzijdige pan is uw culinaire partner voor elke dag.

Le Creuset Marmite Braad/Stoofpan 28cm Flint, Le Creuset

199,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De braad-/ stoofpan van Le Creuset is gewoon onmisbaar voor het bereiden van uw stoofschotels. Deze veelzijdige pan is uw culinaire partner voor elke dag.

Le Creuset Tradition Braadpan - Ø 28 cm - Kersenrood, Le Creuset

284,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpannen worden vervaardigd van geë:mailleerd gietijzer. Gietijzer wordt al sinds de Middeleeuwen gebruikt voor kookgerei of kanonnen.
De fabriek van Le Creuset staat in Fresnoy le Grand, in Frankrijk.

In 1925 begon men in de gieterij met de hand...

Wat kost een Le Creuset braadpan 28 cm gemiddeld?

Wil je een Le Creuset braadpan 28 cm kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Le Creuset braadpan 28 cm. De gemiddelde aankoopprijs van een Le Creuset braadpan 28 cm is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €198,00.

Wat is een goede goedkope Le Creuset braadpan 28 cm?

Nu je de gemiddelde prijs van een Le Creuset braadpan 28 cm weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Le Creuset braadpan 28 cm gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €198,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Le Creuset braadpannen 28 cm op Bol.com. Zo vinden we in de Le Creuset Faitout Braadpan - 4,9 l - Ø 28 cm - Kersenrood de goedkoopste beste verkochte Le Creuset braadpan 28 cm.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Le Creuset braadpannen 28 cm op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Le Creuset braadpannen 28 cm is 5 sterren.

De Le Creuset braadpan 28 cm met de beste reviews is de Le Creuset Braadpan Signature Nectar - ø 28 cm / 6.7 Liter. Bij de aanschaf van deze Le Creuset braadpan 28 cm ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Le Creuset Braadpan Signature Nectar - ø 28 cm / 6.7 Liter. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!