Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Le Creuset braadpan kopen? Dit zijn de beste Le Creuset braadpannen van 2023!

le creuset braadpan

Ben je op zoek naar een Le Creuset braadpan? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Le Creuset braadpannen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Le Creuset braadpan die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Le Creuset braadpan van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Le Creuset braadpannen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Le Creuset braadpan te pakken!

Le Creuset Signature Braadpan - 4,2 l - 24 cm - Kersenrood, Le Creuset

★★★★★
205,88
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze Klassieke braad-/stoofpan van Le Creuset is onmisbaar in iedere keuken. Met de gietijzeren pannen van Le Creuset haal je kwaliteit in huis. Le Creuset bestaat al sinds 1925, maar de pannen worden tot op de dag van vandaag op traditionele wijze vervaardigd.

De Le...

Le Creuset Braadpan Signature Kersenrood - ø 28 cm / 6.7 Liter, Le Creuset

★★★★★
259,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Signature KersenroodMet deze Le Creuset Braadpan Signature in het kersenrood haal jij een echte eyecatcher in huis. De braadpan heeft een diameter van 28 centimeter en een inhoud van 6.7 liter, dit maakt hem geschikt voor 6 à 7 personen. De pan is vervaardigd uit geëmailleerd...

Le Creuset Braadpan Signature Azure - ø 18 cm / 1.8 Liter, Le Creuset

234,33
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met deze Le Creuset Braadpan Signature Azure haal jij een echte eyecatcher in huis. De braadpan heeft een diameter van 18 centimeter en een inhoud van 1.8 liter, dit maakt hem geschikt voor 1 à 2 personen. De pan is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer wat de warmte vasthoudt, zodat het eten...

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Deep Teal - ø 30 cm / 3.5 Liter, Le Creuset

★★★★★
275,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Campagnard Deep TealDeze Le Creuset Braadpan Campagnard in de kleur deep teal heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen,...

Le Creuset Braadpan Faitout Tradition Kersenrood - ø 24 cm / 3 Liter, Le Creuset

★★★★★
134,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De gietijzeren braadpannen van Le Creuset kunnen wellicht een tikkeltje zwaar aanvoelen. Deze 'faitout' heeft een deksel van plaatstaal en is daarom veel lichter dan het traditionele gietijzeren deksel. De warmtegeleiding is toch, zoals bij de andere pannen van Le Creuset, meer dan uitstekend te...

Le Creuset Signature Braadpan - 4,2 l - 24 cm - Zwart, Le Creuset

★★★★★
199,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze Klassieke braad-/stoofpan van Le Creuset is onmisbaar in iedere keuken. Met de gietijzeren pannen van Le Creuset haal je kwaliteit in huis. Le Creuset bestaat al sinds 1925, maar de pannen worden tot op de dag van vandaag op traditionele wijze vervaardigd.

De Le...

Le Creuset Braadpan Signature Meringue - ø 26 cm / 5.3 Liter, Le Creuset

★★★★★
258,45
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Signature MeringueMet deze Le Creuset Braadpan Signature in de kleur meringue haal jij een echte eyecatcher in huis. De braadpan heeft een diameter van 26 centimeter en een inhoud van 5.3 liter, dit maakt hem geschikt voor 5 à 6 personen. De pan is vervaardigd uit geëmailleerd...

Le Creuset Braadpan Campagnard - Ø30 CM - Gietijzer - Kersenrood, Le Creuset

★★★★★
238,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Campagnard KersenroodDeze Le Creuset Braadpan Campagnard in het kersenrood heeft een diameter van 30 centimeter en een inhoud van 3.5 liter, dit maakt hem geschikt voor 3 à 4 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te bruinen,...

Le Creuset Signature Braadpan - Ø34 CM - Gietijzer - 12,4 liter - Kersenrood, Le Creuset

★★★★★
349,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Signature braadpan is de opvolger van de Tradition braadpan. Deze nieuwe variant is op meerdere punten vernieuwd en verbeterd.
Wat is er nieuw?
- Nieuwe binnenzijde, gemaakt van hoogwaardig emaille. Hierdoor is de pan beter beschermd tegen vlekken en krassen.
- Nieuwe...

Le Creuset Braadpan Campagnard Signature Shell Pink - ø 26 cm / 2.2 Liter, Le Creuset

★★★★★
201,93
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Le Creuset Braadpan Campagnard Shell PinkDeze Le Creuset Braadpan Campagnard in de kleur shell pink heeft een diameter van 26 centimeter en een inhoud van 2.2 liter, dit maakt hem geschikt voor 2 à 3 personen. Door de grote platte vorm en lage randen is die perfect om vlees en groenten te...

Wat kost een Le Creuset braadpan gemiddeld?

Wil je een Le Creuset braadpan kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Le Creuset braadpan. De gemiddelde aankoopprijs van een Le Creuset braadpan is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €235,20.

Wat is een goede goedkope Le Creuset braadpan?

Nu je de gemiddelde prijs van een Le Creuset braadpan weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Le Creuset braadpan gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €235,20 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Le Creuset braadpannen op Bol.com. Zo vinden we in de Le Creuset Braadpan Faitout Tradition Kersenrood - ø 24 cm / 3 Liter de goedkoopste beste verkochte Le Creuset braadpan.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Le Creuset braadpannen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Le Creuset braadpannen is 5 sterren.

De Le Creuset braadpan met de beste reviews is de Le Creuset Braadpan Signature Azure - ø 18 cm / 1.8 Liter. Bij de aanschaf van deze Le Creuset braadpan ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Le Creuset Braadpan Signature Azure - ø 18 cm / 1.8 Liter. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!