Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Meer dan 80 Spannende Salades

Buiten is het koud en winderig, de zon wil nog niet echt gaan schijnen of in ieder geval veeeeeeeeeeeeeels te weinig voor de tijd van het jaar. Om toch de zomer een beetje te “proeven” moet je wel in de boeken duiken om het zomergevoel te krijgen.

Caroline Hofberg schreef het boek Meer dan 80 spannende salades. Het boek bevat 80 recepten voor de heerlijkste salades met gebruik van de ingrediënten van het seizoen. Zo breng je de geur, kleur en warmte van de zomer gewoon je huiskamer in.In dit boek wordt er veel gebruik gemaakt van groenten en bessen en ipv de meestal gebruikte aardappel bevat dit boek veel recepten met couscous,mout spelt, haver en gort.

Enkele recepten die je vind in het boek zijn kaviaaraardappels met gravad lax, aardappelsalade met gepocheerde zalm of de wortel groentesalade met spelt en groenekool pesto.Voor de niet doorgewinterde kookheld mist dit boek misschien wel wat uitleg over bijvoorbeeld pocheren of inmaken aangezien er gesproken wordt in de receptuur over ingemaakte bietjes en gepocheerde zalm maar de uitleg over de techniek of hoe je dit maakt ontbreekt.

Daarentegen bevat het boek mooie fotografie met mooie kleuren wat uitnodigt om lekker de keuken in te duiken en 1 van de 80 recepten uit het boek Meer dan 80 spannende salades te maken. Zeker een aanrader voor iedereen die van gevarieërde salades houd.

Titel: Meer dan 80 Spannende Salades
Auteur:
Caroline Hofberg
Uitgeverij:
Kosmos Uitgevers
Jaar:
2013
Aantal pagina’s: 192
ISBN 10: 9021553341
ISBN 13:
9789021553344


MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!