Bekijk categorie

Nieuws

Guerrilla Food

Wildplukken. Ik had er al wel eens van gehoord maar wat ik me er precies bij voor moest stellen wist ik niet, tot ik het boekje Guerrilla food onder ogen kreeg. Guerrilla food is een boek voor wildplukkers. Mensen die graag eten uit de natuur. De natuur heeft heel veel te bieden en vaak zien we het niet of willen we het misschien niet zien? In…
Lees meer...

SLA Kookboek

SLA, meer dan een kookboek SLA is een handboek voor groen, gezond en geweldig lekker eten. Een boek met recepten van Ida de Haart. Een boek met recepten zonder koemelk, geraffineerde suikers en ook nog eens bijna allemaal glutenvrij.…

Mosselseizoen geopend

Het mosselseizoen van 2015 is weer geopend. Het mosselseizoen is dit jaar enkele weken later dan gebruikelijk gestart maar dat heeft Zeeuwse mosselen zeker goed gedaan. Door het koude voorjaar zijn de mosselen iets later dan gebruikelijk…

HelloFresh Maaltijdbox

Je hoort en leest de laatste tijd regelmatig over “maaltijdboxen” en het valt niet te ontkennen maaltijdboxen en vers boxen zijn een hot item momenteel. Niet zo gek natuurlijk want we hebben het vaak druk maar willen ook goed en gezond…

Zin in een gratis hamburger?

Je moet er wel voor naar Amsterdam want op donderdag 19 februari opent Ellis Gourmet Burger de tweede Nederlandse vestiging midden in Amsterdam op de Prinsengracht. In België is Ellis Gourmet Burger al 2 jaar een begrip, opgezet door een…

Eerste mosselen later dan anders

Mosselen koken Ben je ook zo gek op mosselen en kan je niet wachten tot het seizoen begonnen is en je weer volop kan genieten van deze traktatie? Het is (bijna) zover. De mosselen hebben iets langer op zich laten wachten maar op 24 juli…