Pasta recept, lekker snel en makkelijk recept

 

Lekker op een zomerse dag of als je even geen zin hebt om echt te koken maar toch wat lekkers wil eten. Omdat ik nog wat rucola tapenade had wat op moest een snelle pasta gekookt, rucola tapenade erdoor en lekker bestrooid met een verse Parmezaanse kaas en wat zongedroogde tomaatjes. Heerlijk met een zelfgemaakte foccacia erbij 🙂

Supersnel pasta recept

  • 150-200 gram ongekookte pasta (bij verse pasta ongeveer 250 gram aanhouden)
  • 3 eetlepels rucola tapenade
  • 10-20 zongedroogde tomaatjes (afhankelijk van de grootte)
  • Verse Parmezaanse kaas
  • zout en olijfolie
Snelle pasta maken
  1. Breng een pan water aan de kook met zout, kook de spaghetti tot deze al dente is (beetgaar)
  2. Giet af en roer er direct de rucola tapenade door
  3. Doe er een klein scheutje olijfolie bij indien de pasta een beetje droog is
  4. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en strooi over de pasta
  5. Rasp er lekker verse Parmezaanse kaas over
Pasta recept, lekker snel en makkelijk recept
 
Vooraf
Kooktijd
Totaal
 
Schrijver:
Recept:: Pasta
Hoeveelheid: 2
Ingrediënten
  • 150-200 gram ongekookte pasta (bij verse pasta ongeveer 250 gram aanhouden)
  • 3 eetlepels rucola tapenade
  • 10-20 zongedroogde tomaatjes (afhankelijk van de grootte)
  • Verse Parmezaanse kaas
  • zout en olijfolie
Bereiding
  1. Breng een pan water aan de kook met zout, kook de spaghetti tot deze al dente is (beetgaar)
  2. Giet af en roer er direct de rucola tapenade door
  3. Doe er een klein scheutje olijfolie bij indien de pasta een beetje droog is
  4. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en strooi over de pasta
  5. Rasp er lekker verse Parmezaanse kaas over

 

rucola tapenadeBekijk alle pastarecepten

Laat een antwoord achter

Je e-mail word niet getoond op de website

Waardeer dit recept: