Lekker op een zomerse dag of als je even geen zin hebt om echt te koken maar toch wat lekkers wil eten. Omdat ik nog wat rucola tapenade had wat op moest een snelle pasta gekookt, rucola tapenade erdoor en lekker bestrooid met een verse Parmezaanse kaas en wat zongedroogde tomaatjes. Heerlijk met een zelfgemaakte foccacia erbij 🙂
Breng een pan water aan de kook met zout, kook de spaghetti tot deze al dente is (beetgaar)
Giet af en roer er direct de rucola tapenade door
Doe er een klein scheutje olijfolie bij indien de pasta een beetje droog is
Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en strooi over de pasta
Rasp er lekker verse Parmezaanse kaas over
In deze koopgids
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng een pan water aan de kook met zout, kook de spaghetti tot deze al dente is (beetgaar)
Giet af en roer er direct de rucola tapenade door
Doe er een klein scheutje olijfolie bij indien de pasta een beetje droog is
Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en strooi over de pasta
Rasp er lekker verse Parmezaanse kaas over
Geef een reactie