Stuur jouw unieke recept in en maak iedere maand kans op een GRATIS KOOKBOEK t.w.v. 50 euro

Pasta recept, lekker snel en makkelijk recept

pasta rucola tapenade

SchrijverKooktijdschriftMoeilijkheidMakkelijk

Lekker op een zomerse dag of als je even geen zin hebt om echt te koken maar toch wat lekkers wil eten. Omdat ik nog wat rucola tapenade had wat op moest een snelle pasta gekookt, rucola tapenade erdoor en lekker bestrooid met een verse Parmezaanse kaas en wat zongedroogde tomaatjes. Heerlijk met een zelfgemaakte foccacia erbij 🙂

Hoeveelheid2 Porties
Voorbereidingstijd10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min

Ingrediënten
 175 g ongekookte pasta (bij verse pasta ongeveer 250 gram aanhouden)
 3 el rucola tapenade
 15 zongedroogde tomaatjes (afhankelijk van de grootte)
 Verse Parmezaanse kaas
 zout en olijfolie

Bereiding
1

Breng een pan water aan de kook met zout, kook de spaghetti tot deze al dente is (beetgaar)

2

Giet af en roer er direct de rucola tapenade door

3

Doe er een klein scheutje olijfolie bij indien de pasta een beetje droog is

4

Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en strooi over de pasta

5

Rasp er lekker verse Parmezaanse kaas over

Ingrediënten

Ingrediënten
 175 g ongekookte pasta (bij verse pasta ongeveer 250 gram aanhouden)
 3 el rucola tapenade
 15 zongedroogde tomaatjes (afhankelijk van de grootte)
 Verse Parmezaanse kaas
 zout en olijfolie

Instructies

Bereiding
1

Breng een pan water aan de kook met zout, kook de spaghetti tot deze al dente is (beetgaar)

2

Giet af en roer er direct de rucola tapenade door

3

Doe er een klein scheutje olijfolie bij indien de pasta een beetje droog is

4

Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en strooi over de pasta

5

Rasp er lekker verse Parmezaanse kaas over

Pasta recept, lekker snel en makkelijk recept

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!