Deze pastasalade is lekker makkelijk en kun je prima meenemen naar je werk. Je kunt het zelfs al de dag of avond van tevoren maken, doe alleen de sla er pas doorheen net voor je het gaat eten anders word deze slap. De amandelen in de pastasalade geven de salade een extra crunch waar ik zelf erg van hou. Deze salade met ik simpel aangemaakt met wat goede olijfolie, peper en zout maar een schepje pesto of basilicumdressing erdoorheen is ook erg lekker.
Kook de pasta zoals op de verpakking staat en spoel af onder koud water en laat uitlekken.
Snijd de gerookte kipfilet in plakjes en de paprika en zongedroogde tomaatjes in reepjes.
Hak de amandelen grof en meng alles door de pasta.
Breng op smaak met een klein scheutje olijfolie en peper en zout (of zoals hierboven aangegeven met een eetlepel pesto of basilicumdressing).
Meng net voordat je de salade gaat eten de gemengde sla erdoorheen.
Bestrooi eventueel nog met wat verse basilicum.
In deze koopgids
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de pasta zoals op de verpakking staat en spoel af onder koud water en laat uitlekken.
Snijd de gerookte kipfilet in plakjes en de paprika en zongedroogde tomaatjes in reepjes.
Hak de amandelen grof en meng alles door de pasta.
Breng op smaak met een klein scheutje olijfolie en peper en zout (of zoals hierboven aangegeven met een eetlepel pesto of basilicumdressing).
Meng net voordat je de salade gaat eten de gemengde sla erdoorheen.
Bestrooi eventueel nog met wat verse basilicum.
Geef een reactie