Print Options:

Bokkenpootjestaart: een taart om van te dromen!

Hoeveelheid6 PortiesVoorbereidingstijd15 minKooktijd20 minTotale tijd35 min

Ingrediƫnten
 2 pakken bokkenpoten
 400 ml slagroom
 1 zakje Dr. Oetker slagroomversteviger
 1 pak saroma vanillepudding
 200 ml kokos melk
 4 el advocaat
Bokkenpootjestaart maken
1

Snijd de bokkenpoten in de lengte doormidden.

2

Vet de bakvorm in met boter of bekleed met bakpapier.

3

Plaats de helft van de bokkenpoten op de bodem. Zorg ervoor dat de hele bodem is bekleed met bokkenpoten. Dit is de bodem van je taart.

4

Klop de slagroom stijf met de slagroomversteviger.

5

Klop de vanillepudding met de 200 ml koude melk of sojamelk.

6

Voeg de vanillepudding en de advocaat toe aan de slagroom en schep dit mengsel voorzichtig door. Je kunt de taart ook zonder advocaat of met tokkelroom maken.

7

Schep de helft van dit mengsel op de bokkenpoten bodem.

8

Plaats nu een tweede laag met bokkenpoten.

9

Verdeel vervolgens de andere helft van het vanillepuddingmengsel over de bokkenpoten.

10

Verkruimel de rest van de bokkenpoten en plaats dit op de bovenkant van de bokkenpootjestaart.

11

Plaats de taart in de koelkast en laat deze een paar uur opstijven.

12

Serveer de taart als toetje bijvoorbeeld met koffie- of chocolade-ijs of bij de koffie.

Voeding Facts

Porties 0