Afdrukopties:

Gevulde puntpaprika’s met gehakt

Opbrengsten1 portieVoorbereidingstijd20 minutenKooktijd10 minutenTotale tijd30 minuten

Gevulde puntpaprika’s met gehakt

Ingrediënten
 4 rode puntpaprika's
 4 bosuitjes
 200 g geraspte mozzarella
 half blikje maïs
 600 g gehakt
 1 theelepel paprikapoeder
 1 eetlepel olijfolie
 peper & zout
Gevulde puntpaprika's met gehakt maken
1

Was de puntpaprika’s goed onder de kraan. Snijd ze door de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten en plaats ze in een grote ovenschaal.

2

Verwarm de oven voor op 200 graden (normale oven).

3

Bak het gehakt even rul met de olie in een koekenpan en voeg zout, peper en paprikapoeder toe.

4

Snijd de bosuitjes in stukjes van een halve centimeter.

5

Voeg de bosuitjes en mais toe aan het gehaktmengsel.

6

Plaats de mozzarella snippers over de puntpaprika’s.

7

Zet de schaal rond de 20 minuten in de oven totdat de mozzarella gesmolten is en de paprika’s gaar zijn.

8

Serveer de puntpaprika’s met quinoa, rijst of een lekkere frisse groene salade met avocado en bosuitjes.