Print Options:

Gezond, overheerlijk & caloriearm ijs (suiker- en zuivelvrij!) maken

Hoeveelheid1 PortieVoorbereidingstijd15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min

Ingrediënten
 2 bakjes ingevroren frambozen
 250 ml kokosroom
 ½ banaan
 agavesiroop
Caloriearm ijs maken
1

Snijd de banaan in dikke plakken

2

Plaats deze onderin de blender samen met de kokosroom en een derde van de frambozen
.

3

Begin met blenderen op de laagste stand.

4

Voeg beetje bij beetje de rest van de frambozen toe.

5

Voeg net zo land frambozen toe tot je een dikke ijsachtige substantie hebt.

6

Eventueel kun je nog wat agavesiroop toevoegen, maar ik vind het zelf zoet genoeg zo.

7

Plaats het ijs in kleine soufflébakjes.

8

Serveer het eventueel met wat opgeklopte kokosroom met wat kokossuiker. De kokosroom plaats je daarvoor even 2 minuten in de vriezer. Daarna klop je hem met de mixer stijf.