Print Options:

Panini met mozzarella, abrikoos en prosciutto

Hoeveelheid4 PortiesVoorbereidingstijd5 min

4 keer lekkere panini’s voor bij de lunch

Ingrediënten
 20 g gedroogde abrikozen zonder pit
 250 g mozzarella
 4 panini's
 80 g prosciutto curdo
 1 el basterdsuiker
 15 g basilicum
 8 g munt
 25 g roomboter (ongezouten)
Panini met mozzarella, abrikoos en prosciutto maken
1

Liever vegetarisch? Snij de panini’s door. Last de abrikozen eerst 10 minuten wellen in kokend water. Bak de abrikozen vervolgens met de basterdsuiker in de boter op hoog vuur gedurende 1 minuut. Beleg de broodjes met de mozzarella, de prosciutto en de abrikozen. Strooi hierover de basilicum en de munt. Zout en peper toevoegen naar smaak en de broodjes stevig dichtdoen. Goudbruin laten worden totdat de mozzarella volledig is gesmolten. Een zeer bijzondere smaaksensatie.

Voeding Facts

Porties 0