Afdrukopties:

Pasta recept, lekker snel en makkelijk recept

Opbrengsten2 portiesVoorbereidingstijd10 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd25 minuten

Lekker op een zomerse dag of als je even geen zin hebt om echt te koken maar toch wat lekkers wil eten. Omdat ik nog wat rucola tapenade had wat op moest een snelle pasta gekookt, rucola tapenade erdoor en lekker bestrooid met een verse Parmezaanse kaas en wat zongedroogde tomaatjes. Heerlijk met een zelfgemaakte foccacia erbij :)

pasta rucola tapenade

Ingrediƫnten
 175 g ongekookte pasta (bij verse pasta ongeveer 250 gram aanhouden)
 3 eetlepel rucola tapenade
 15 zongedroogde tomaatjes (afhankelijk van de grootte)
 Verse Parmezaanse kaas
 zout en olijfolie
Bereiding
1

Breng een pan water aan de kook met zout, kook de spaghetti tot deze al dente is (beetgaar)

2

Giet af en roer er direct de rucola tapenade door

3

Doe er een klein scheutje olijfolie bij indien de pasta een beetje droog is

4

Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en strooi over de pasta

5

Rasp er lekker verse Parmezaanse kaas over

Voedingswaarden

Opdieningen 0