Afdrukopties:

Pompoen bladerdeeg met geitenkaas hapjes

Opbrengsten4 portiesVoorbereidingstijd15 minutenKooktijd25 minutenTotale tijd40 minuten

Pompoen met geietenkaas

Ingrediƫnten
 4 plakjes bladerdeeg
 ½ pompoen
 100 g geitenkaas
 olijfolie
 4 eetlepel honing
 geroosterde pompoenpitjes
 1 losgeklopt ei
Pompoen bladerdeeg met geitenkaas hapjes maken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en snijd de pompoen in dunne partjes, haal de pitten en draden eruit en besprenkel met wat olijfolie.

2

Bak de pompoenpartjes voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.

3

Laat een aantal plakjes bladerdeeg op je keukenblad ontdooien en leg in het midden de partjes pompoen erop.

4

Verdeel de geitenkaas over de pompoen en laat 1 eetlepel honing over de pompoen heen lopen (per bladerdeegplakje).

5

Smeer de randen van het bladerdeeg in met losgeklopt ei.

6

Zet de pompoen bladerdeeg hapjes in de voorverwarmde oven voor een minuut of 20-25.

7

Strooi de pompoenpitjes er 2 minuten voor je de hapjes uit de oven haalt eroverheen. Serveer eventueel met een rucola salade. Eet smakelijk!

Voedingswaarden

Opdieningen 0