Print Options:

Tartaar van haring met venkel, zure room en aardappelchips

Hoeveelheid4 PortiesVoorbereidingstijd5 min

 8 haringen
 1 sjalot
 0,50 bosje bieslook
 1 el zure room
 1 aardappel
1

Zet de frituur op 170 graden.

2

Maak de aardappel schoon met een dunschiller. Snijd de aardappel verder met de dunschiller zodat je chips krijgt.

3

Frituur de chips voor 2 minuten, terwijl je de chips regelmatig draait. Als de chips licht bruin zijn stort je ze in een bekken met papier. Breng dit op smaak met zout en peper.

4

Snijd de haring in blokjes. Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Snijd de bieslook zo fijn mogelijk

5

Meng de haring met de zure room, bieslook en sjalot en breng op smaak met zout en peper.

6

Maak het bord op en garneer dit met de aardappelchips.

Voeding Facts

Porties 0