Print Options:

Vegan arretjescake bonbons recept

Hoeveelheid1 Portie

Ingrediënten
 200 g kokosvet
 ½ kop cacaopoeder
 5 el soja proteïne poeder
 4 el gebroken lijnzaad
 ½ kop amandelmeel
 ½ kop plantaardige melk
 3 tl vloeibaar zoetmiddel
 1 mespuntje zout
 1,50 kop gehakte noten (walnoten of paranoten)
Vegan arretjescake bonbons maken
1

Smelt de kokosolie in een pan en vermeng met cacaopoeder en proteïnepoeder.

2

In een andere kom plaats je de lijnzaad, plantaardige melk, amandelmeel, water, zoetmiddel en zout. Dit roer je voorzichtig door elkaar.

3

Mix dit daarna tot een dikke, romige pasta. Voeg vervolgens ook de kokosolie toe aan dit mengsel. Hak de noten in grove stukjes en voeg deze toe aan de pasta. In plaats van para- en walnoten kun je ook andere noten gebruiken.

4

Plaats het mengsel in bonbonvormpjes of in een vierkant. Wanneer je een bakvorm gebruikt, dan snijd je ze daarna in blokjes.