Bekijk categorie

Aardappel recepten

Zoete aardappel of bataat

De zoete aardappel  Zoete aardappel of bataat, zoals een zoete aardappel ook wel genoemd word is iets zoeter dan een gewone aardappel en heeft oranje vruchtvlees. Het is eigenlijk geen aardappel maar een knolgewas. De zoete aardappel is heel vezelrijk en bevat wel tot 2x meer vezels dan een gewone aardappel. De smaak is zoet en wat laf van smaak…
Lees meer...

Zelf patat maken

Wie is er niet dol op lekker knapperig gebakken patat of frietjes? De meeste mensen eten regelmatig patat en meestal word die gehaald bij de snackbar of eventueel diepvries patat bij de supermarkt maar het zelf maken van patat is veel…

Aardappelgratin

Aardappelgratin is een echt klassiek gerecht, je hebt er niet zoveel ingrediënten voor nodig, het is lekker en ook nog eens makkelijk om te maken en toch staat de aardappelgratin vaak vooral met kerst op tafel. Op zich zonde want het is…