Bekijk categorie

Aardappel recepten

Zoete aardappelsoep met kokosmelk

Zoete aardappel is heel veelzijdig, je kunt het gebruiken in hartige maar ook in zoete recepten. Zoete aardappelen zijn glutenvrij en bevatten naast vitamine C en vitamine A (beta-caroteen) ook veel mineralen zoals ijzer, magnesium, kalium en calcium. Je bewaard ze het beste op een koele donkere plaatst en zijn dan zeker 2 weken houdbaar, daarna…
Lees meer...

Zelf patat maken

Wie is er niet dol op lekker knapperig gebakken patat of frietjes? De meeste mensen eten regelmatig patat en meestal word die gehaald bij de snackbar of eventueel diepvries patat bij de supermarkt maar het zelf maken van patat is veel…

Aardappelgratin

Aardappelgratin is een echt klassiek gerecht, je hebt er niet zoveel ingrediënten voor nodig, het is lekker en ook nog eens makkelijk om te maken en toch staat de aardappelgratin vaak vooral met kerst op tafel. Op zich zonde want het is…