Rollende keukens

In het weekend van 9 tm 12 mei was het weekend van de rollende keukens. Op de Amsterdamse westergasfabriek was het een ware happening met meer dan 100 rollende keukens. Van 13.00 tot 23.00 kon je genieten van lekkere en bijzondere gerechten en hapjes welke gemaakt werden in de leukste “rijdende keukens”

Veelal omgebouwde busjes en oldtimers, omgetoverd tot kleurrijke en aparte verkooppunten waar je de lekkerste hapjes en drankjes kon kopen. We hebben onze ogen uitgekeken en heel wat ohhh’s en ahhh’s geroepen want op het grote terrein van de Westergasfabriek  was de ene “rijdende keuken”nog leuker dan de andere.

De zon scheen in overvloed en het leek wel of heel Amsterdam en omstreken naar het terrein gekomen was om te genieten van de zon, het eten en de lekkere muziek.

De entree was gratis en toen wij er waren was het ook nog gratis parkeren dus dat was een leuke bijkomstigheid.

Wij hebben ons tegoed gedaan aan gebakken ananas met kokoslikeur,  limoenrasp, lemoncress en kokos, een warm chocoladetaartje met aardbei en lemoncress, een handgemaakte ravioli met rucola en grana padano, nachos met guacomole en bevroren yoghurt met aardbei, bosbessen en  koekkruimels.

Ik hoop dat het volgend jaar weer is want dit is zeker een evenement waar ik weer heen wil. Als je van eten en muziek houd is dit een hele grote aanrader.

Dit vind je vast ook leuk

Geen reacties mogelijk