Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Rucola Stamppot met feta en zongedroogde tomaatjes

rucola stamppot

AuteurKooktijdschriftMoeilijkheidsgraadBeginner

Super lekkere rucola stamppot met feta en zongedroogde tomaatjes….heerlijk met rucola uit eigen tuin:)

Opbrengsten2 porties
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd30 minuten

Wat heb je nodig voor deze rucola stamppot
 500 g aardappelen
 100 g rucola grof gesneden
 1 Klontje roomboter
 Melk
 Peper/zout
 150 g feta in blokjes
 Ongeveer 10/20 zongedroogde tomaatjes afhankelijk van de grootte (eventueel in reepjes gesneden)

Stamppot rucola maken
1

Kook de aardappelen en stamp ze daarna samen met het klontje roomboter

2

Maak er een smeuïge puree van met de melk

3

Roer de gesneden rucola erdoor en daarna de gedroogde tomaatjes en de feta

4

Breng eventueel verder op smaak met zout en peper

Ingrediënten

Wat heb je nodig voor deze rucola stamppot
 500 g aardappelen
 100 g rucola grof gesneden
 1 Klontje roomboter
 Melk
 Peper/zout
 150 g feta in blokjes
 Ongeveer 10/20 zongedroogde tomaatjes afhankelijk van de grootte (eventueel in reepjes gesneden)

Aanwijzingen

Stamppot rucola maken
1

Kook de aardappelen en stamp ze daarna samen met het klontje roomboter

2

Maak er een smeuïge puree van met de melk

3

Roer de gesneden rucola erdoor en daarna de gedroogde tomaatjes en de feta

4

Breng eventueel verder op smaak met zout en peper

Notes

Rucola Stamppot met feta en zongedroogde tomaatjes

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!