Aangezien onze rucola in de moestuin erg hard groeit en na afsnijden gewoon verder groeit heb ik even een lekkere rucola tapenade gemaakt. Altijd lekker om gewoon als tapenade bij stokbrood te eten maar ook lekker door pasta met bv gedroogde tomaatjes en kip, zowel warm als koud als pastasalade, of smeer je boterham/broodje er lekker mee in, beleg met gerookte kip, rosbief of kaas en sla. Of maak er een snelle pastamaaltijd mee.
Rooster de pijnboompitjes heel even in een droge koekenpan en laat afkoelen
Doe alle ingrediënten zonder de olie in een keukenmachine en draai tot grove stukjes
Voeg de olijfolie toe tot je een smeuïge tapenade hebt
In deze koopgids
Ingrediënten
Aanwijzingen
Rooster de pijnboompitjes heel even in een droge koekenpan en laat afkoelen
Doe alle ingrediënten zonder de olie in een keukenmachine en draai tot grove stukjes
Voeg de olijfolie toe tot je een smeuïge tapenade hebt
Tips: Ook lekker met wat extra zongedroogde tomaatjes erdoor heen
Eet smakelijk
Dit is echt heel lekker, ik weet het uit ervaring…….Een aanrader!!