Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Smart BBQ van Julius Jaspers

smart BBQ Julius Jaspers

In dit boek van topkok Julius Jaspers staan vele tips en trucs om je BBQ voor meer dan alleen je stukje vlees grillen te gebruiken. Recepten voor groenten, vis, vlees, gevogelte en spiesjes, ze staan er allemaal in. Heerlijke recepten met uiteraard vlees maar ook voorgerechten en desserts met groenten en fruit van de BBQ komen aan bod.

Voor in het boek vind je uitleg over de symbolen die bij de recepten staan, zoals voor welke BBQ het recept bedoelt is, grilltijden, kerntemperaturen, marineren en pekelen of welk keukengereedschap je nodig hebt.

Aan het eind van het boek vind je recepten voor marinades, sauzen, dressings en boters. Alles begeleid met mooie foto’s. Ben je op zoek naar een compleet BBQ kookboek en kun je nog wel wat goede tips en trucs gebruiken om jezelf om te toveren tot ware BBQ held? Dan is dit Smart BBQ boek van Julius Jaspers zeker een hele goede aanrader.

Zo maak ook jij straks ook een heel diner vanaf de BBQ.

[bol_product_links block_id=”bol_5591a18aa112b_selected-products” products=”9200000009905986″ name=”smart BBQ” sub_id=”” link_color=”99CB25″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”664F38″ deliverytime_color=”99CB25″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!