Ontdek de beste aanbiedingen in het koken & tafelen segment bij Bol.com

Smeg inductie fornuis 90 cm zwart

Ben je op zoek naar een Smeg inductie fornuis 90 cm zwart? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Smeg inductie fornuizen 90 cm zwart van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Smeg inductie fornuis 90 cm zwart die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Smeg inductie fornuis 90 cm zwart van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Smeg inductie fornuizen 90 cm zwart van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Smeg inductie fornuis 90 cm zwart te pakken!

Smeg Concert CG90IANT9 fornuis Vrijstaand fornuis Inductiekookplaat zones Zwart A, Smeg

Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Smeg CG90IANT9 is een strak vormgegeven inductiefornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis heeft fijne, makkelijk bedienbare knoppen en is van alle gemakken voorzien.
Het fornuis, met energieklasse A, heeft een kookvlak met 4 zones en daaronder 1 royale oven. Het fornuis heeft...

Smeg Symphony C9IMAN9 fornuis Vrijstaand fornuis Inductiekookplaat zones Antraciet A, Smeg

1.899,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Smeg C9IMAN9 is een inductiefornuis van 90 cm breed met energieklasse A.

Vapor Clean functie

De ovenruimte wordt uitsluitend verhit door het onderelement. Voor gerechten die een hoge basistemperatuur behoeven, heeft deze bakstand weinig tot geen invloed op de korst aan de...

Smeg Victoria CUISINIAˆRE TR93IBL2 Range-fornuis Inductiekookplaat zones Zwart A, Smeg

3.069,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Smeg Victoria CUISINIAˆRE TR93IBL2. Type product: Range-fornuis, Kleur van het product: Zwart, Soort bediening: Draaiknop. Type kookplaat: Inductiekookplaat zones, Aantal branders/kookzones: 5 zone(s), Soort materiaal (bovenkant): Glas. Voedingsbron oven: Electrisch, Netto capaciteit oven:...

Smeg Master CUISINIERE CPF92IMA Cuisinière Plaque avec zone à induction Anthracite A, Smeg

3.099,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Smeg Master CUISINIERE CPF92IMA. Type product: Vrijstaand fornuis, Kleur van het product: Antraciet, Soort bediening: Knoppen, Draaiknop, Touch. Type kookplaat: Inductiekookplaat zones, Aantal branders/kookzones: 5 zone(s). Grootte oven: Middelmaat, Voedingsbron oven: Electrisch, Netto capaciteit...

Smeg Master CUISINIERE CPF92IMBL Cuisinière Plaque avec zone à induction Noir A, Smeg

3.199,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Smeg Master CUISINIERE CPF92IMBL. Type product: Vrijstaand fornuis, Kleur van het product: Zwart, Soort bediening: Knoppen, Draaiknop, Touch. Type kookplaat: Inductiekookplaat zones, Aantal branders/kookzones: 5 zone(s). Grootte oven: Middelmaat, Voedingsbron oven: Electrisch, Netto capaciteit...


Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €2,25.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €2,25 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Smeg Concert CG90IANT9 fornuis Vrijstaand fornuis Inductiekookplaat zones Zwart A de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is NAN sterren.

De met de beste reviews is de Smeg Concert CG90IANT9 fornuis Vrijstaand fornuis Inductiekookplaat zones Zwart A. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Smeg Concert CG90IANT9 fornuis Vrijstaand fornuis Inductiekookplaat zones Zwart A. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer INDUCTIE FORNUIS gerelateerde koopgidsen

MIS GEEN ENKEL RECEPT MEER!

Ontvang om de week de laatste recepten en koopgidsen gratis in je mailbox!