Tacokruiden zelf maken is makkelijk en ook nog eens erg lekker en vaak een stuk gezonder dan de kant en klaar kruidenmixen. De kant en klaar zakjes zitten vaak vol smaakversterkers, e-nummers, suiker en teveel zout. Door zelf kruidenmixen te maken kun je ook nog eens geld besparen. Je moet wel eerst een aardige voorraad basiskruiden en specerijen in huis hebben maar daarna kun je makkelijk zelf je eigen kruidenmixen maken voor bijvoorbeeld gyros of kipkruiden of cajunkruiden maken om je kip mee te marineren.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en bewaar in een klein potje wat je luchtdicht kunt afsluiten, een klein weckpotje (met beugel) of een klein jampotje. Je kunt de taco kruiden zo wel 4-6 maanden goed houden.
Gebruik ongeveer een afgestreken eetlepel op 250 gram vlees maar begin met een halve en proef gewoon even voordat je er meer bij doet. Op een gegeven moment weet je zelf ongeveer hoeveel taco kruiden je zelf het lekkerste vindt.
In deze koopgids
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en bewaar in een klein potje wat je luchtdicht kunt afsluiten, een klein weckpotje (met beugel) of een klein jampotje. Je kunt de taco kruiden zo wel 4-6 maanden goed houden.
Gebruik ongeveer een afgestreken eetlepel op 250 gram vlees maar begin met een halve en proef gewoon even voordat je er meer bij doet. Op een gegeven moment weet je zelf ongeveer hoeveel taco kruiden je zelf het lekkerste vindt.
Geef een reactie