Workshop Koken op Hout

Koken op hout kan dat echt? Yep dat kan, in deze  3,5 -4 uur durende workshop leer je 7 heerlijke gerechtjes koken “op of in hout”. Er wordt gebruik gemaakt van een CederWood hout die je gerechten een heerlijke natuurlijke “cederwood” smaak geven. De gerechtjes die je gaat maken zijn afhankelijk van het seizoen maar denk hierbij aan Parmaham met abrikozenmousse in een Cederwood-oven vel, Zoet aardappeltaartje met geitenkaas en rode peper uit de Cederkist, Varkenshaasje met rode uienchutney van de cederplank of lekker zoet Perentaart uit de cederkist met karamelijs en lavendel.

Koken op Hout (15 maart 2015, 26 april 2015). Eeuwenlang hebben Indianen cederhout gebruikt om vis, gevogelte en wild op te bereiden. Tijdens deze workshop kook je allerlei gerechten “op en in hout”. Kikkererwtenpannenkoekjes, soep van zelf gerookte knoflook, parelhoenboutjes in ceder houten vellen, citroenrisotto en als dessert op hout gekaramelliseerde ananas met gembersorbet en tuiles.

Onze eenmalige culinaire workshops vinden plaats op zondag van 11.30u tot 16.00u. Kosten bedragen € 69,- inbegrepen zijn een leenschort, koffie/thee/fris en een glas wijn tijdens de maaltijd. Recepturen worden na afloop toegezonden per mail.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bourgondie.com. De workshops vinden plaats bij minimaal 6 aanmeldingen. Facturatie geschiedt achteraf per mail.

Dit vind je vast ook leuk

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.