Workshop kruiden in de Bio Vega Keuken

Workshop kruiden

Samen met Pinar Coskun (Coskun is onderwijssocioloog en heeft daarnaast de opleiding natuurvoedingskok gevolgd bij de Groene Passage) ga je op ontdekkingstocht. Steeds meer mensen verkennen de keuken zonder vlees, de bio-vegan keuken dus. Je krijgt een inleiding in deze keuken en de rol die kruiden in deze keuken innemen word besproken. Je gaat zelf oogsten, proeven en koken en de kruiden worden verwerkt in een aantal kleine buffetgerechtjes

Waar en Wanneer?
In de kruidentuin van Rotterdamse Munt.
Start om 13.00 uur (inloop 12.30 uur) of om 16.00 uur (inloop 15.30 uur).
De workshop duurt 2 uur.

Voor wie?
Deze workshop is speciaal voor de liefhebbers die zich willen verdiepen in de toepassing van kruiden in gezonde voeding.

Kosten?
Per workshop € 24,50
Inclusief thee, lekkers en de oogst van de dag!

Aanmelden?
Koop HIER een kaartje.
We hebben ruimte voor maximaal 2 keer 16 deelnemers.

Dit vind je vast ook leuk

Laat een antwoord achter

Je e-mail word niet getoond op de website